Θλιβερές εικόνες από την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τα οστά του

by newsroom
0 comment

Τον Απρίλιο συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη και όπως στα περισσότερα κοιμητήρια γίνεται εκταφή και μεταφέρονται τα οστά σε οστεοθήκη δίνοντας στους συγγενείς να τα κρατήσουν ή να τα μεταφέρουν σε χώρο του κοιμητηρίου.

Τι συνέβη με τα οστά του αείμνηστου ηθοποιού;  «Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» έγραφε η ανάρτηση σε ποστ για τον Δήμο Ζωγράφου.

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη ξέσπασε στο facebook: «Ντροπή. Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος».

Λίγο αργότερα μίλησε με τον Δήμαρχο Ζωγράφου και έκανε νέο ποστ: «Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει».

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news