Τηλέμαχος Καμπούρης: Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο φθηνός οπορτουνισμός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος!

by newsroom
0 comment

Μπορώ να αντιληφθώ κάθε ειδους αντίδραση.Και μάλιστα η πλειοψηφία των φιλων μου οπως και γώ είμαι αντίθετος στη μείωση του υπερπληθυσμού των ελαφιών μέσω του ελεγχόμενου κυνηγιού (όσο και αν αποτελεί διεθνώς δραστική αντιμετώπιση του προβλήματος).

Οπως και να χει ομως το δημοτικο συμβουλιο ειναι ενα όργανο συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών. Ο καθενας εχει το δικαίωμα να διατυπώνει την προσέγγιση του, τον τροπο που βλέπει τα πράγματα. Αν πρεπει να φιμώνεται να μας το πείτε.

Και μαλιστα οταν διατυπώνει την άποψη του για ενα ζήτημα στο οποίο ο φορέας δεν εχει καμια αποφασιστική ή εκτελεστική αρμοδιότητα, τοτε η συζήτηση ειναι καθαρά διαλογική.
Να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη σωστή σειρά·

Το θεμα της ημερήσιας διάταξης ήταν : ΣΥΖΗΤΗΣΗ για τον υπερπληθυσμό των ελαφιών»
Και αυτο εγινε: ΣΥΖΗΤΗΣΗ .

Απο ανθρώπους διαφορετικών πεποιθήσεων, διαφορετικών βιωμάτων, διαφορετικών προσεγγίσεων. Μηπως αυτο δεν ειναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας μας; Ουτε συνεργασία με κανεναν φορέα ψηφίσαμε, γιατί απλούστατα δεν κατατέθηκε κανενα συμβατικό κείμενο συνεργασίας. Ούτε προγραμματική σύμβαση υπήρξε ποτέ, ούτε καν ένα πρόχειρο σχέδιο πλαισίου συνεργασίας με Πανεπιστήμιο.

Το δημοτικο συμβουλιο ψηφίζει συγκεκριμένα ρητά και σαφή συμβατικά κείμενα και στην προκειμένη δεν υπήρχε κανένα τέτοιο .

Ανάξια σχολιασμού κάθε προσπάθεια πολιτικάντικης εκμετάλλευσης του θέματος από τους γνωστούς αγνώστους με τη συνηθισμένη πάγια τακτική της διασποράς ψευδών ειδήσεων.Μόνο λύπη γι αυτούς που χρησιμοποίησαν ένα τόσο σημαντικό θέμα που χρήζει επιτακτικής επιστημονικής επίλυσης, στο βωμό της προσωπικής τους προβολής και της σκόπιμης σπίλωσης προσωπικοτήτων.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο φθηνός οπορτουνισμός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news