Τουρισμός: Δυναμική επανεμφάνιση της κρουαζιέρας

by newsroom
0 comment

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για το μέλλον της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τα πρώτα σημάδια της ανάκαμψης, μετά την κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

«Ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ανταγωνισμός, έχουν έρθει πολλά πλοία, θα έρθουν κι άλλα, λόγω της πολυνησίας, λόγω της μεγάλης ακτογραμμής, λόγω των ιστορικών μνημείων, υπάρχει λαμπρό μέλλον. Οι επιβάτες είναι κυρίως Αμερικανοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί και Νοτιαμερικανοί», αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων, Θεόδωρος Κοντές, μιλώντας στο MEGA.

Το κόστος για μια κρουαζιέρα σε υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο κυμαίνεται από 700 έως 1.000 ευρώ τη βραδιά, σε καμπίνα 120 τ.μ. με μπαλκόνι, ιδιωτικό μπάτλερ, φαγητό, ποτό και διασκέδαση, ενώ με έξτρα χρέωση μπορούν οι επιβάτες να κάνουν spa, αλλά και βόλτα με ελικόπτερο ή υποβρύχιες εξερευνήσεις.

Για κρουαζιέρα σε μεσαίας κατηγορίας κρουαζιερόπλοιο, οι τιμές ξεκινούν από 85 ευρώ με εσωτερική καμπίνα και φτάνουν τα 200 ευρώ τη βραδιά σε καμπίνα με μπαλκόνι. Συμπεριλαμβάνεται φαγητό, ποτό, διασκέδαση και εκδρομές.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news