Τραβάνε το χαλί από τα πόδια του Καμπουράκη

by newsroom
0 comment

Αν εγώ έγραφα αυτό το κείμενο θα έβγαινε με την γνωστή της Χυδαιότητα η αξίοτιμη κυρία Διακίδη ( εσχάτως ) Παυλάκη να με εκτελέσει στο μισό μέτρο. Μάλιστα θα με είχαν καλέσει από την εισαγγελία Ρόδου να παραλάβω την μήνυση τους. Όπώς πρόσφατα έγινε.

Ο Περιφεριακός σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάκης ανέφερε ότι είναι πολύ συγκεκριμένη η γλώσσα αυτή που κρίνει και επικρίνει και πλέον είναι σε όλους μας γνωστή. Σημείωσε ότι κανένα κείμενο δεν βλέπει την δημοσιότητα εάν δεν εγκριθεί από το γραφείο τύπου.

Ο  αντιδήμαρχός Στράτος Καρίκης σημείωσε ότι δεν είναι ένα κείμενο που θα προβληματίσει έχουμε 2 ολοκληρα χρόνια μπροστά μας για να αξιολογηθεί το έργο του δημάρχου.

Τραβάνε το χαλί κατω από τα πόδια του Δημάρχου και του δείχνουν την έξοδο γιατί σκέφτονται να τον αντικαταστήσουν με τον Χρυσοχοίδη.

«…η Ροδος να γίνει Μύκονος»
Με τον πιο καταφατικό και απόλυτο τρόπο ομολογήθηκε η πληρης ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ο πολιτικος και κοινωνικος ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ και η οικονομική και ιστορική ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ της Ρόδου και περιλαμβάνεται στο απόσπασμα αυτό της απάντησης του «Δημάρχου» Ρόδου με αφορμή ανακοίνωση του για την προσπάθεια εκμετάλλευσης παραλίας στο νησί από ιδιώτη επιχειρηματία.
Όλη η πολιτική «γυμνια», απελπισία, αγωνία να αποδείξει την ύπαρξη του συμπυκνώνεται σε αυτη την φράση του.
Από την έξαγγελια για «ένα νησί πρότυπο» αλλαξε ρότα και δημιούργησε τον οδικό χάρτη της «Μυκόνου»,
Από το όραμα για μια «Ρόδο της Λάμψης» που βυθίστηκε στους τόνους και ογκους των αμάζευτων σκουπιδιών εν μέσω του pick της τουριστικής περιόδου, την απίστευτα πρωτόγνωρη αναρχία στις παραλίες, την κάκιστη έως και πρωτόγονη κατάσταση της δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας,
Από το σύνθημα του «ασφαλούς» προορισμου, στις απειλές του φόβου για τοπικό lockdown με σκοπό να συγκρατηθούν πρωτιστως οι τουρίστες «εντός των τειχών» των ξενοδοχείων
Από την δέσμευση για «πράσινο & έξυπνο νησί» , στις φωτογραφίες έξω από την πυροσβεστική υπηρεσία και το αγνάντεμα -με το κινητό στο χέρι- από λόφους μακρυά των πυρκαγιών μέχρι και την πρωτοφανή δυσοσμία των βόθρων και των χωματερών πάνω από τις πηγές της Καλλιθέας,
Από την ενότητα της παράταξης του στο καθημερινό φύλλοροισμα στελεχών, πολιτών, πολιτικών, χορηγών και «μεντόρων» που κρατούν αποστάσεις ασφαλειας από την πολιτικά βολικη «καρικατούρα» του.
Από την πορεία «με δύναμη για την Ρόδο»
Ο άφαντος «πρώτος πολίτης» του νησιού έφτασε στο σημείο να θέσει ως «πρότυπο» για την διαχρονικά ξεχωριστή ΡΟΔΟ, την πολύπλευρη και «διαφορετική» Μύκονο!!!
Είναι πλέον σαφές ότι ούτε σχέδιο δεν έχει τουλάχιστον εκπονήσει στο μυαλό του (ούτε τις ώρες που συνδιαλέγεται με τον Μορφέα) ακόμα και σήμερα, δυο (2) ολόκληρα χρόνια από τότε που εντελώς απροσδόκητα κάθησε στον δημαρχιακό θώκο της Ρόδου.
Ούτε την περίοδο των καθολικών lockdown δεν εκμεταλλεύτηκε για να διορθώσει έστω στο ελάχιστο ότι με την άνεση του «πρωτάρη» στηλίτευε στο παρελθόν,
Ανεπαρκής, άνευρος, αβουλος , πολιτικά και ανιστόρητος , αδαής, αλλά και χωρίς κανένα πλάνο διαχείρισης του νησιού, αποδεικνύεται όχι μόνον «λίγος» αλλά και προκλητικά επικίνδυνος, κακός αντιγραφέας και εμπνευστής του μοντέλου «Μύκονος» για την Ρόδο που αντέγραψαν άλλοι παγκόσμιοι προορισμοί.
Στον πολιτικό χρόνο που του απομένει να διαχειριστεί , το μόνο που θα καταφέρει να αφήσει ως στίγμα της «λαμπερης» πορείας του θα ειναι το κάδρο της προσωπογραφιας του σε κάποια σκοτεινή γωνία της αίθουσας τελετών του Δημαρχείου, απόδειξη της λήθης και της ηχηρης απογοητευσης στην συνείδηση των Ροδίων.
«Με δύναμη για την Μύκονο» ο επόμενος προορισμός του επι(α)φανους αυτού πολιτικού Αστέρα της αυτοδιοίκησης !!!
Καλό ταξίδι να του ευχηθούμε και ορτσα τα πανιά …..!!!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news