Τροχαία σε όλο το νησί της Ρόδου, αστυνομία προφανώς και δεν υπάρχει

by newsroom
0 comment

 

Δεν πέρασαν παρά δύο ημέρες από το τροχαίο στην Ρόδο Λίνδου όπου ένας νεαρός έχασε την ζωή του, ένας συμπολίτης μας έμεινε τυφλός και σήμερα ένα επαγγελματικό σαν μην συμβαίνει τίποτα παραβίασε το κόκκινο για να προλάβει τι τελικά; Το τρένο προφανώς που θα έχανε.

Σίγουρα πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο νησί έχει η αστυνομία, η αστυνομία που η παρουσία της στους δρόμους του νησιού είναι χαρακτηριστικά ανύπαρκτη. Έτσι ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει μέσα στο δρόμο και η αστυνομία τελικά που βρίσκεται; Πουθενά, χαρακτηριστικά Ανύπαρκτη.

Πραγματικά όμως, με τόσα τροχαία θανατηφόρα, με τόσες οικογένειες να έχουν διαλυθεί και από εκεί που πηγαίνανε σε κάποια καφετέρια να δουν ένα φίλο, μία φίλη τώρα συχνάζουν με δάκρυα στα νεκροταφεία του νησιού.

Φταίνε οι νέοι μας που δεν τηρούν τον κώδικα, φταίμε όλοι που δεν προσέχουμε. Ο κύριος υπαίτιος όμως είναι η αστυνομία. Είναι  συνένοχη στο έγκλημα. Γιατί απλά δεν υπάρχει πουθενά.

Σκέφτηκαν ποτέ οι υψηλά αρμόδιοι υπεύθυνοι, εκείνοι που κάθονται στα γραφεία τους με τα κλιματιστικά τους, ότι αν οι δρόμοι μας είχαν έντονη αστυνομική παρουσία θα είχαν μειωθεί πολύ τα τροχαία και οι παρανομίες στο νησί;

Μάλλον όχι, που να τρέχουμε ρε αδερφέ τώρα μέσα στην ζέστη;

Καθίστε λοιπόν να βλέπετε το ένα τροχαίο μετά το άλλο. Την μάνα και τον πατέρα να ντύνονται στα μαύρα και να έχουν κάνει στέκι τους τα νεκροταφεία.

Σας αρέσει αυτό το θέαμά; Απλή ερώτηση κάνω.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news