Τσουλλός: Εγκληματίας ο Καμπουράκης συνεργοί Μαννέτας, Υψηλάντης,Κωστομοίρης

by newsroom
0 comment

Ολόκληρη η ανάρτηση του

ΕΓΚΛΗΜΑ εκ προμελέτης συντελέστηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ψίνθο Προτεργάτες ο ίδιος ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης με την κοινοπραξία που διοικεί τον δήμο Ρόδου με συνεργούς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Μανέττα Β τον πρόεδρο της Ψινθου Κωστομοίρη Β και τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΡ κ. Υψηλαντη Ο λόγος η διάνοιξη γεώτρησης στην πλέον ακατάλληλη περιοχή αφού από αυτήν επηρεάζονται απολυτά τα νερά της πηγής φασουλι και της ρεματιάς γενικότερα.

Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές έχοντας προγραμματίσει την ανάπλαση της ρεματιάς υδροδότησης της Ψινθου απο υπάρχουσες γεωτρήσεις οι οποίες δεν θα επιβάρυναν τις πηγές.

Για τον λόγο αυτό είχαν δημοπρατηθεί έργα ποσού 360000 ευρώ. Δυστυχώς ο πρόεδρος μας σε συνεργασία με την δημοτική αρχή ακύρωσαν την δημοπρασία και προχώρησαν στην εν λόγω εγκληματική ενέργεια της νέας γεώτρησης στο πλέον ακατάλληλο σημείο.

Ο Πρόεδρος ψινθου μας εχει συνηθίσει σε ενεργειες καταστροφικες για το χωριο και ολοι ξερουν τι εννοώ.

Οι δημοτικοί άρχοντες έχουν αποδείξεις ότι είναι ανεπαρκείς,Δεν περίμενα όμως από τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΡ να δώσει έγκριση για αυτό που έγινε ενώ γνώριζε τα πραγματικά γεγονότα

Προφανώς η σχέση εργοδότη εργαζομένου και πολίτικου προϊσταμένου δεν του επέτρεψε να κανει αυτο που του λεει η γνωση απο την επιστημη που υπηρετει.

Οι Ψινθενοι μπορειτε για μια ακομα φορα να ειστε υπερηφανοι

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news