Τζώρτζης Μακρυωνίτης: Ζήσαμε την απόλυτη τραγωδία στην χθεσινή παραταξιακή

by newsroom
0 comment

Είμαι πολύ προβληματισμένος και αρκετά στεναχωρημένος δήλωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τζώρτζης Μακρυωνίτης στην Εφημερίδα Πρώτη Έκδοση της Ρόδου. Εχθές το βράδυ ζήσαμε την απόλυτη τραγωδία, την απόλυτη παρωδία στην παραταξιακή.

Η αποχώρηση του Νίκου Γερονικόλα έγινε με έναν τρόπο άκομψο που προσωπικά εμένα με προβλημάτισε πολύ. Θα περίμενα από τον Νίκο τον Γερονικόλα να ήταν στην χθεσινή παραταξιακή και να εξηγήσει, να αναλύσει αν θέλετε τους λόγους της παραίτησης του. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να γνωρίζω αν η παραίτηση αυτή κρύβει δόλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έπρεπε αυτό το στέλεχος να αποχωρήσει έτσι. Είναι δυνατόν να μαθαίνω από τα μέσα ενημέρωσης ότι ο Νίκος Γερονικόλας παραιτήθηκε;

Θα σας πω όμως ότι ο Μανώλης Γλυνός και εχθές ακόμα ζήτησε να αναλάβει άλλος την αρχηγία της παράταξης μας. Δεν υπήρξε κανένας υποψήφιος. Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστα τα όσα συμβαίνουν στην παράταξη. Δεν ξέρω που θα οδηγηθούμε πραγματικά. Τρέμω στην ιδέα αποχώρησης του Νίκου Καταρζή. Δεν θα ήθελα να το δω να συμβαίνει.Πολύ φοβάμαι ότι θα το δω και αυτό. Είμαστε υπό διάλυση αν ήδη δεν έχουμε διαλυθεί.

Έχεις ευθύνη απέναντι στον κόσμο που σε έχει ψηφίσει, πραγματικά αν ήξερα σήμερα ποιο είναι το σωστό, να είστε σίγουροι εσείς στο δημοσιογραφικό κόσμο ότι θα το είχα πράξει. Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου σίγουρα έτσι όπως είναι βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

Θέλω να παραμείνω στην παράταξη αυτή, σκέφτομαι πολλά και θέτω ένα ερώτημα. Δεκαπέντε περιφερειακοί σύμβουλοι σε μία παράταξη ενωμένοι στο Περιφερειακό συμβούλιο ή δεκαπέντε περιφερειακοί σύμβουλοι ανεξάρτητοι, ο κάθε ένας μόνος του. Φαντάζεστε να το δούμε να συμβαίνει και αυτό; Tι θα έχουμε να πούμε στον κόσμο μας καταλήγει.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news