Βάιος Καλοπήτας: Σεβασμός στις τοπικές κοινωνίες για μία μαζική δημοκρατική διαδικασία

by newsroom
0 comment

Επιστολή έστειλε ο  Αν. Γραμματέας Επιστημόνων και Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής κ. Βάιος Καλοπήτας στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογή Καταστατικού και Πιστοποίησης  Θεόδωρο Καπετανάκη καθώς και στον Γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής Μανώλη Χριστοδουλάκη, με τίτλο «ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ»

Στην επιστολή του ζητάει να εξασφαλίσουν εκλογικά κέντρα σε όλους τους πρώην καποδιστριακούς δήμους της Ρόδου για την Εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας Κινήματος Αλλαγής στις 5 Δεκέμβρη.

Μαζί έστειλε επιστολές με την βούληση τοπικών οργάνων του Κινήματος Αλλαγής καθώς και λίστα με εθελοντές που δύναται να στελεχώσουν τις εφορευτικές επιτροπές.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ανεπίτρεπτο ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα να προχωράει κανονικά η διαδικασία ορισμού εκλογικών κέντρων σύμφωνα με την εκλογική διαδικασία του Νοεμβρίου του 2017 σε κάθε πρώην καποδιστριακό Δήμο, στην Ρόδο για ανεξήγητους λόγους  προσπαθούν να επιβληθεί η λογική της συρρίκνωσης της διαδικασίας και των λιγότερων εκλογικών κέντρων χωρίς κανένα προφανή λόγο.

Ενώ κατέληξε πως είναι βέβαιος πως τόσο ο Γραμματέας της ΚΠΕ όσο και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ θα δώσουν λύση και θα εξασφαλίσουν σημεία δημοκρατίας όπως και το 2017.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news