Υποψηφιότητα Νικητιάδη με το Πασόκ στις Εθνικές και βουλευτικές εκλογές

by newsroom
0 comment

Στην Κάλυμνο βρίσκεται από χθες Κυριακή πρωί ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Νικητιάδης.

Ο Γιώργος Νικητιάδης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, αναφέρθηκε στο θέμα της υποψηφιότητας του με το ψηφοδέλτιο ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ, στις επόμενες εθνικές εκλογές λέγοντας:

Η θέληση μου είναι από το 2012 που δεν είχα εκλεγεί βουλευτής, ασφαλώς και θέλω να είμαι υποψήφιος, έχω τη εντύπωση ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα, θεωρώ ότι θα είμαι, αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε τις διαδικασίες. Πρέπει να περάσουν από την Επιτροπή υποψηφίων, από την Κεντρική Επιτροπή, έχω ξεκινήσει ένα άτυπο προεκλογικό αγώνα και θεωρώντας ότι θα είμαι υποψήφιος ,διότι επιδίωξη μου είναι να καταφέρω ξανά τη Δωδεκάνησο να τη στηρίξω από τα έδρανα της Βουλής και να μπορέσω να σηκώσω τη φωνή μου και να χτυπήσω τη γροθιά μου, να απαιτήσω και να παλέψω για τα νησιά μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Κλείνοντας ο Γιώργος Νικητιάδης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στη θέση του για την αλλαγή ονομασίας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ αλλά και στο νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news