Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Η «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο «έσκασε», καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΚ «αλλάζει» χέρια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πούλησε τις μετοχές του στον ιδιοκτήτη της Seajet, Μάριο Ηλιόπουλο. Ο ηγέτης της «Ένωσης» εδώ και μία δεκαετία θα «αφήσει» τον σύλλογο σε καλά «χέρια», διότι οι δύο άντρες γνωρίζονται καλά.

Ο Μελισσανίδης, έχει πια πετύχει όλους τους στόχους που είχε θέσει για τον οργανισμό της ΑΕΚ, τον οποίο πήρε από την Γ’ Εθνική και τον έκανε ξανά μεγάλο με ιδιόκτητο γήπεδο, αναβαθμισμένες προπονητικές εγκαταστάσεις και τίτλους. Σε αυτήν την δεκαετία, ο πρόεδρος του «δικέφαλου» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδας, ενώ έκανε αξιοπρεπείς πορείες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ο άνθρωπος που αναγέννησε την ΑΕΚ από τις… στάχτες της, την ανέβασε επίπεδο ποδοσφαιρικά, αλλά και επικοινωνιακά, με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να θέλουν να αγωνιστούν στο «παλάτι» της «Αγίας Σοφίας – OPAP Arena», αλλά ταυτόχρονα και υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχοντας την στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, έφτιαξε μία ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ την περσινή σεζόν (2023/24), κάνοντας και μία αξιοπρεπή πορεία στην Europa League την φετινή χρονιά, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό και την μη κατάκτηση του τίτλου.

Το μόνο που μένει, είναι η επισημοποίηση του deal και να «πέσουν» οι απαραίτητες υπογραφές, για να γίνει ο Μάριος Ηλιόπουλος ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ.
flash.gr

Share.
Exit mobile version