Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Κλαίνε λοιπόν οι χήρες κλαίνε και τα ορφανά της παράταξης του Αλέξανδρου Κολιάδη. Ο Μανώλης Παπάζογλου και ο Νάσος Ρόγκας σήμερα το πρωί έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους και είπαν αλήθειες για το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Η Πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Μανώλη Τσιμπούκα με ένα κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο φίλος μου ο Μανώλης για άλλη μία φορά ήταν αδιάβαστος. Να μας φέρει λοιπόν τον έλεγχο να του βάλουμε άριστα για την σημερινή του γκάφα.

Στη δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Κολιάδη κυριαρχεί ο φόβος για αυτό και κρύβονται όταν τους ζητάς να βγουν στον αέρα και να εκφράσουν άποψή. Ναι Μανώλη μου έγιναν τηλέφωνα σε πολλούς της παράταξης σου, να φιλοξενηθούν στον αέρα και ελεύθερα να πουν την άποψη τους. Μάντεψε γιατί κανείς δεν θέλησε να είναι στο ραδιόφωνο. Σου λέει εκεί υπάρχει ο τρελός ο Παπάζογλου και ο Ρόγκας θα πέσει ξύλο. Βλέπεις εμείς δεν κάνουμε το μαύρο άσπρο όπως στα άλλα ραδιόφωνα που είστε λαλίστατοι. Εμείς λέμε τα πράγματα όπως είναι.

Καταλάβαμε Μανώλη μου γιατί σου φταίνε οι δημοσιογράφοι του Κόσμος.

Ο Κολιάδης το έχουμε ξαναπεί νομίζει ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι παιδική χαρά η οίκος ανοχής ύβρεων και προσβολών. Έφερε λοιπόν τους εργολάβους χωρίς φυσικά να ενημερώσει τις υπόλοιπες παρατάξεις για να δώσει ένα ακόμα show γελοιότητας. Αλλά δεν του βγήκε αυτή την φορά. Μόνος του έπαιξε και μόνος του έχασε.

Σάστισε ο Μεσίας της ΔΕΥΑΡ Σωτήρης Βαγιανός όταν η φιέστα που πήγε να στήσει όχι απλά δεν του βγήκε, αλλά σήμερα το πρωί με το έγγραφο που δώσαμε στη δημοσιότητα αποδείχτηκε η αλήθεια.

Σωστά Μανώλη μου, συμβάσεις δεν υπήρχαν αλλά υπήρχαν έγγραφα που αναγνώριζαν τις εργασίες που έχουν πραγματοποιήσει οι εργολάβοι. Μόνο που ο Βαγιανός γεμάτος θράσος και υπεροψία  έλεγε ακόμα μία φορά ψέματα. Δεν έχω ένα αποδεικτικό στοιχείο φώναζε που να πιστοποιεί τις εργασίες.

Να του δώσω εγώ λοιπόν.Αναγνωρισμένες όλες οι εργασίες.

Άρα αυτό που θα μπορούσε να λυθεί εσωτερικά θέλησαν να το πάνε στο δημοτικό συμβούλιο για να εκθέσουν όπως νόμιζαν τον Αντώνη Καμπουράκη. Απλά δεν σας βγήκε.

Share.
Exit mobile version