Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024

Δεχτήκαμε αρκετά τηλέφωνα για τις αποκαλύψεις που κάναμε σήμερα σχετικά με τον Θεοδόση Νικητάρα. Βασική αρχή μας είναι να αποκαλύπτουμε και όχι να συγκαλύπτουμε έναν Δήμαρχο που πράττει διαφορετικά από ότι λένε οι κανονισμοί. Παράβαση καθήκοντος λέγεται κύριε δήμαρχε αυτό που κάνατε και εμείς αποκαλύψαμε εχθές με έγγραφα.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Που έχει ακουστεί ο δήμαρχος της Κώ να κάνει παραγγελίες χωρίς την έγκρισή του δημοτικού συμβουλίου και όταν του επισημάνεις το λάθος σου κουνάει το δάχτυλο. Καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Τι αποκαλύψαμε εμείς;

Παράγγειλε τηλεφωνικά αίθουσες για μαθητές προκάτ αλλά δεν είχε την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους κανονισμούς και στο δημοτικό συμβούλιο προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο. Με λίγα λόγια προσπάθησε να μας τρελάνει. Όλα λέει είναι νόμιμα. Σώπα θα του απαντήσουμε εμείς. Μόνος σου αποφασίζεις και μόνος σου διατάζεις; Δυστυχώς ο ίδιος γνωρίζει ότι στην χθεσινή ψηφοφορία ο μόνος που δεν φέρει ευθύνη μελλοντικά είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Νικητάράς.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πρέπει να παρέμβει για να τραβήξει το αυτί του κ. Νικητάρα  που νομίζει ότι μπορεί από το τηλέφωνο του να κάνει προμήθειες με δημόσιο χρήμα.

Για όλα έχει μια δικαιολογία για να αθωώνει τον εαυτό του. Δεν φταίει πουθενά. Όλα τα κάνει τέλεια και σωστά και μετά φταίνε οι δημοσιογράφοι που του βγάζουνε τα άπλυτα στη φορά.

Δυστυχώς για εκείνον στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αποκαλύφθηκε για ακόμα μία φορά ότι εμείς κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Αποκαλύφθηκε όμως και κάτι άλλο. Ο ίδιος έχει μετατραπεί σε Ψευτοθόδωρο.

Ο Κωακός λαός κατάλαβε ότι μέσα στο δήμο της Κω γίνεται το πανηγύρι.

 

Share.
Exit mobile version