Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

edolio5 team

Όπως ήδη κατέγραψε σε ρεπορτάζ το edolio5 μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στην 43χρονη δικηγόρο Αγγελική Γιαννοπούλου, υπέβαλλε ο ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής το πρωί του Σαββάτου.

Η δικαστική αντιπαλότητα μεταξύ των 2 προσώπων προέκυψε από την δημοσιοποίηση εκ μέρους της δικηγόρου του ξυλοδαρμού της, όπως ισχυρίστηκε, από τον ποινικολόγο και της ερωτικής σχέσης που είχαν.

Συγκεκριμένα η μήνυση αφορά την δημοσιοποίηση των προσωπικών μηνυμάτων του δικηγόρου με την 43χρονη Αγγελική Γιαννοπούλου σε εκπομπή. Η δικηγόρος συνελήφθη το Σάββατο και την Κυριακή 30 Ιουνίου αφού παρουσιάστηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί!

Συνήγορος της είναι ο Ηλίας Σιδέρης!

Μετά την Εισαγγελέα οδηγήθηκε στον Ανακριτή ώστε να πάρει προθεσμία.

Δόθηκε προθεσμία για την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή . Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του edolio5 μέχρι την τρίτη θα κρατηθεί σε αστυνομικό τμήμα. Να σημειώσουμε ότι μήνυση του δικηγόρου Βασίλη Ταουξή έγινε με χαρακτηρισμούς κακουργηματικών κατηγοριών προκειμένου να κρατηθεί η Αγγελική Γιαννοπούλου γιατί σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό αφού οι δικηγόροι απολαμβάνουν διαφορετικό δικονομικό καθεστώς!

Share.
Exit mobile version