Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι είναι όλοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στη τοπική κοινότητα της Κώ με τον βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά ο οποίος δίνει δελτία τύπου στην δημοσιότητα τα οποία φυσικά δεν έχουν κανένα ίχνος αλήθειας.

Τα στοιχεία που μας εστάλησαν από τους αερολιμένες, μάλιστα με εντολή μεγάλου στελέχους στο Μαξίμου, μαρτυρούν ότι ο Γιάννης Παππάς προσπάθησε για ακόμα μία φορά να κάνει το Άσπρο Μαύρο προς όφελος του.

Τα αεροπλάνα καθυστέρησαν να φτάσουν στο νησί της Κώ τουλάχιστον δύο ώρες. Συγκεκριμένα, πρώτο έφτασε το ελικόπτερο και μετά από δύο ώρες οι τράκτορες . Μετά από 4,5 ώρες έφτασαν τα υπόλοιπα αεροπλάνα από την Αλεξανδρούπολη.

Αυτό μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία. Αφού ο Γιάννης Παππάς ήταν μέσα στο συντονιστικό και ήξερε ότι τα αεροπλάνα καθυστέρησαν να φτάσουνε, το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα τι ακριβώς εξυπηρετεί και για ποια αγαστή συνεργασία μιλάει όταν στην Αθήνα και στην Κώ υπάρχει εκνευρισμός για το πρόσωπο του αλλά και τους χειρισμούς του;

Τα παραμύθια της χαλιμάς δεν θα τον βοηθήσουν να κερδίσει την εύνοια του Πρωθυπουργού.

Τώρα με ποιον τρόπο πόνεσε ο Γιάννης Παππάς και πόσο θλίψη νιώθει είναι αστείο και σε κάνει να γελάς.

Η Κώς έμεινε στην τύχη της και δίχως αεροπλάνα τουλάχιστον 2 ώρες.

Share.
Exit mobile version