Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Την ενόχλησή της εξέφρασε, την Κυριακή (30/06), η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη διάψευση ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το Σάββατο (29/06) αναφορικά με φερόμενο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η διάψευση του ρεπορτάζ από την ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση εξέδωσε, το απόγευμα του Σαββάτου (29/06), η ΕΛ.ΑΣ. με την οποία διαψεύδει το ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο ανέφερε ότι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αλκοτέστ στον ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του.

Όπως τονίζεται από τη ΓΑΔΑ ο «περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία». Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται το εξής: «Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι ρεπορτάζ σημερινής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, που αναπαράγεται σε Μέσα Ενημέρωσης και στο οποίο γίνεται αναφορά για αστυνομικό έλεγχο αλκοολομέτρησης σε οδηγό οχήματος, μετά από συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία».

Share.
Exit mobile version