Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Η Naturesse, κορυφαία καινοτόμος εταιρεία στις βιώσιμες λύσεις συσκευασίας τροφίμων, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κυκλοφορία της πρώτης παγκοσμίως βιοδιασπώμενης συσκευασίας τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) για τρόφιμα. Αυτή η πρωτοποριακή εξέλιξη ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες χωρίς συμβιβασμούς στη διατήρηση των τροφίμων.

Βιώσιμα υλικά: Η συσκευασία MAP της Naturesse χρησιμοποιεί ταχέως ανανεώσιμες ίνες ζαχαροκάλαμου για το δοχείο, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό πλαστικό με μια βιοδιασπώμενη εναλλακτική λύση.

Βιοδιασπώμενες και πιστοποιημένες: Η συσκευασία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN 13432, εξασφαλίζοντας τη βιοαποικοδόμηση σε περιβάλλον κομπόστ.

Παρατεταμένη διάρκεια ζωής: Η συσκευασία της Naturesse παρατείνει τη διάρκεια ζωής των έτοιμων γευμάτων έως και 10 ημέρες, μειώνοντας σημαντικά τη σπατάλη τροφίμων.

Λειτουργική και ευέλικτη: Η μεμβράνη βιο-σφράγισης επιτρέπει την έκπλυση αερίων και διατηρεί εξαιρετικές ιδιότητες σφράγισης. Η συσκευασία είναι κατάλληλη για ζεστά, κρύα, υγρά και λιπαρά πιάτα και είναι ασφαλής για φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων (έως 200°C, απαιτείται αφαίρεση της μεμβράνης).

Ουδέτερη ως προς το κλίμα και ασφαλής ως προς τα τρόφιμα: Η Naturesse δίνει προτεραιότητα στην κλιματική ουδετερότητα και διασφαλίζει την ασφάλεια των τροφίμων με πιστοποιήσεις που πληρούν τους κανονισμούς της ΕΕ.

Ιδανική για διάφορες εφαρμογές: Η συσκευασία είναι ιδανική για takeaways, έτοιμα γεύματα, έτοιμο φαγητό για διανομή σε σχολεία, νοσοκομεία, κυλικεία και διάφορες άλλες εφαρμογές τροφίμων.

Η βιοδιασπώμενη συσκευασία τροφίμων MAP της Naturesse αποτελεί μια επαναστατική λύση για τη βιομηχανία τροφίμων. Προσφέρει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές συσκευασίες, διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα και τα οφέλη στα οποία βασίζονται οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις.

 

Share.
Exit mobile version