Η απάντηση της Πρώτης Εκδοσης στον Δημήτρη Ζαννετούλη.

by newsroom
0 comment

Με αέρα Πρωθυπουργού ή μαλλον μεγάλου πολιτικού ο κύριος Ζαννετούλης βγήκε στον Skyrodos.gr, μάλιστα ή πρώτη του κουβέντα ήταν άκουσον άκουσον, να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο, το μέσο, γιατί δεν του χαιδέψαμε τα αυτιά και δεν προσκυνήσαμε στην μπουρδολογία.

Στα ασύστολα ψέμματα που έλεγε στον ραδιοφωνικό άερα για τον Αντιδήμαρχό Αλέξανδρο Κολλιάδη. Δεν τα ασπαστήκαμε και δεν του είπαμε YES MASTER YES.

Ο κ. Ζαννετούλης καταδίκασε όσα έχουν γραφεί περί επιθέσεων του ιδίου σε δημοτικούς συμβούλους του κ.Καμπουράκη. Μας είπε δηλαδή ότι εκείνος ποτέ δεν βγήκε να κατηγορήσει κανέναν Αντιδήμαρχό του Αντώνη Καμπουράκη.

Ποιό μέσο το έγραψε; H Πρώτη Έκδοση.

Πάμε να δούμε πόσο αμνησία έχει τελικά ο κ. Ζαννετούλης;

Δεν επιτέθηκε στον Αντίδημαρχο Αλέξανδρο Κολλιάδη και μάλιστα στον ραδιοφωνικό αέρα; Δεν του ήταν γνωστό πώς ο Κολλιάδης είναι αντιδήμαρχός και μάλιστα στο πολιτικό σχήμα του Καμπουράκη; Mέχρι και τα πρόβατα στην Μεσαναγρό το γνωρίζουν εκείνος δεν το γνώριζε;

Πάμε παρακάτω.

Την επόμενη ημέρα βγήκε στον ραδιοφωνικό αέρα πάλι στον Skyrodos.gr ο κ. Αγαπητός Πάλλας να υποστηρίξει με δύναμη, πάθος και τόλμη τον κ. Ζαννετούλη καθώς τον επιβεβαίωσε για την επίθεση Κολλιάδη προς το πρόσωπό του.

Ζητήσαμε τα πρακτικά από τον κ. Κολλιάδη, Αυτά που ο αντιδήμαρχός έχει στα χέρια του και είπε ότι αν έχει πεί μία λέξη από όσα τον κατηγορούν θα παραιτηθεί από όλες του τις αρμοδιότητες. Δεν ακούσαμε ούτε για βοσκούς ούτε για γιδοβοσκούς.

Ακούσαμε όμως τον κ. Πάλλα να λέει στον κ. Κολλιάδη ότι αν αποδειχθεί ότι δεν τα πές συγνώμη δεν ζητάμε.

Ο κ. Ζαννετούλης πέταξε λάσπη στον ανεμιστήρα, αλλά λειτούργησε αναπόδα και του γύρισε πίσω.

Eίπε ο κ. Ζαννετούλης.

Με ειρωνικό τρόπο στον κ. Μανέττα « μπορεί να μην είστε πρόεδρος στην επόμενη συνεδρίαση την Παρασκευή επειδή, ο δήμαρχος θα σας στείλει αντιδήμαρχο στα Αφάντου  και επειδή ο κ. Υψηλάντης δεν θα είναι διευθυντής επειδή θα πάει κάπου αλλού» . Κάτι που ποτέ δεν συνέβη και συνεχίζει να είναι εκτεθειμένος ο Ζαννετούλης αλλά αγρόν αγόραζε.

Εμείς σας ρωτήσαμε κύριε Ζαννετούλη εσείς πώς τα γνωρίζατε όλα αυτά, είχατε ενημέρωση απο τον Δήμαρχο κ. Καμπουράκη;

Σας είπε δηλαδή ότι Ο Μαννέτας δεν θα είναι πρόεδρος και ο Υψηλάντης θα πάει αλλού;

Εσείς όμως βγήκατε και ζητήσατε από όλο τον πολιτικό κόσμο να καταδικάσει το μέσο.

Γιά ποιό λόγο; Για ποιά αιτία; Για ποιά αφορμή;

Επειδή δεν χαίδευούμε τους τίτλους και δεν σας φτιάχνουμε αρεστά κείμενα να σας κάνουμε θεούς;

H καλύτερη διαφήμιση δεν είναι πάντα η δυσφήμιση.Kαι επιτέλους αφού όλους τους αντιμετωπίζεται πολιτικά που το είδατε γραμμένο πολιτικός να ζητάει να καταδικάσει το πολιτικό σύστημα μέσο μαζικής ενημέρωσης;

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news