Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024

Υποψήφιος για την προεδρία της Super League 1 θα είναι ξανά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος γνωστοποίησε και επίσημα την πρόθεσή του.

Ο κ. Μαρινάκης έστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποίησε πως καταθέτει την υποφηφιότητά του, επιθυμώντας μια τρίτη θητεία ως πρόεδρος του συνεταιρισμού. O μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε διατέλεσε πρόεδρος την περίοδο 2010-11 και από το 2022 έως τον Ιανουάριο του 2024.

Στις εκλογές θα βρει απέναντί του τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει επίσης δηλώσει την πρόθεσή του να ηγηθεί του συνεταιρισμού. Αντίθετα, αναμένεται πως ο Αχιλλέας Μπέος θα αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Super League αναλαμβάνει ταυτόχρονα θέση αντιπροέδρου και στην ΕΠΟ, στην οποία πρόεδρος αναμένεται πως θα εκλεγεί ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι εκλογές για την Super League θα διεξαχθούν την Τετάρτη (26/06) το μεσημέρι. Στις εκλογές της Super League 1 ψηφίζουν οι 14 ομάδες και η ΕΠΟ. Οι ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Ατρόμητος, Βόλος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Athens Kallithea.
Share.
Exit mobile version