Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε:

“Η πολιτική έχει αξία όταν έχει περιεχόμενο και όταν γίνεται με ήθος.  Είναι αήθης η στάση της κυρίας Καραγιάννη. Είναι πολιτική χωρίς ήθος.

Για να το πούμε πιο απλά,  είναι ανήθικη πολιτική αυτή.

Είναι ανήθικη πολιτική αυτή. Δεν την υπηρετήσαμε ποτέ.  Στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων διαβάστηκε ένα κείμενο μια συνέντευξης που έδωσε στην Σύρο η κυρία Χρύσα Καραγιάννη, στην οποία έκανε δύο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι είπε στη Σύρο ότι «σας τα πήρε όλα η Ρόδος».

Αλλά αυτό το λέει στη Ρόδο. Δεν έχει τα κότσια, δεν έχει το κουράγιο, δεν  να έχει την προσωπικότητα, να έρθει να το πει στη Ρόδο αυτό. Και είναι τόσο ευτελές αυτό.  Κι εγώ δήλωσα ότι χαίρομαι πάρα πάρα πολύ, που

όσα χρόνια είμαι εδώ,  δεν έκανα ποτέ μια πολιτική η οποία να μπορεί να ειπωθεί ή να παρουσιαστεί σε ένα νησί και να μην μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα άλλο.

Είμαι από αυτούς που λέω πως  ό,τι πιστεύεις, ό,τι εκπροσωπείς, ό,τι προτείνεις, ό,τι σχεδιάζεις πρέπει να μπορείς να το παρουσιάσεις παντού και σε όλα τα 50 νησιά της Περιφέρειας, να λες τα ίδια πράγματα. Είναι τόσο παλιό, τόσο σκουριασμένο, τόσο ευτελές, τόσο υποτιμητικό να έχεις κατέβει σε εκλογές για να γίνεις περιφερειάρχης και  αυτό που σήμερα κάνεις είναι να προσπαθείς να διχάσεις και να στρέψεις τον έναν εναντίον του άλλου. Πόσο ανεύθυνο είναι αυτό και πόσο παλιά πολιτική;

Το δεύτερο είναι ότι άφησε υπονοούμενα για τα οποία ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και όχι μόνο αυτός φυσικά, όλοι,

θα ζητήσουμε να μας φέρει τα στοιχεία, να πάει στη Δικαιοσύνη,  αλλιώς θα πάμε εμείς στη Δικαιοσύνη.

Είναι ανήθικη η πολιτική αυτή και είναι ανήθικος,  αυτός ο οποίος υπηρετεί αυτή την πολιτική”.

Share.
Exit mobile version