Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024
Στη σκηνή του EuroPride στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο το βράδυ το απόλυτο είδωλο της ποπ Έλενα Παπαρίζου η οποία θα ανεβάσει επικίνδυνα την θερμοκρασία.

Η γνωστή τραγουδίστρια στο πλαίσιο του προγραμματισμένου καλοκαιρινού της ραντεβού με τους θαυμαστές της και την κατά τρίτη στην σειρά συναυλία της θα ανέβει στην σκηνή του EuroPride. Να σημειώσουμε ότι «Είναι το πρώτο EuroPride στην Ελλάδα και μόλις το δεύτερο που φιλοξενείται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη»

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν η Σίλια Καψής που εκπροσώπησε πρόσφατα την Κύπρο στη Eurovision, ενώ για τις 27 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η συναυλία των Έλενας Παπαρίζου, Φοίβου Δεληβοριά και Κωστή Μαραβέγια στην παραλία.

Στις 28 Ιουνίου στη σκηνή του Europride θα ανέβουν oι Καλομοίρα, Evangelia, και Lila. Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν για το φεστιβάλ και ξένες αποστολές ενώ προσκεκλημένοι του EuroPride είναι οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Στικούδη, Καλομοίρα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Evangelia, Lila και Fatality dear.

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται ήδη στο στούντιο για την επιλογή των νέων τραγουδιών για την νέα της δισκογραφική δουλειά που πιθανών να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

 

Share.
Exit mobile version