Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024

Η Nikolina παρουσιάζει το νέο της single «Ταγμένοι Στα Λάθη», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Το «Ταγμένοι Στα Λάθη» είναι ένα δυνατό pop τραγούδι για το πως αντιμετωπίζει μία γυναίκα τον πόνο και τη συγχώρεση. Οι στίχοι του, αν και βασισμένοι σε προσωπικά βιώματα, καθρεφτίζουν εμπειρίες που έχουν όλοι οι ακροατές. Τη μουσική έγραψαν ο Mark F. Angelo και η Φωτεινή Δήμου, η οποία έγραψε και τους στίχους.

Το «Ταγμένοι Στα Λάθη» συνοδεύεται από music video που τονίζει το συναισθηματικό και, παράλληλα, δυναμικό υφος του τραγουδιού. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Η Νikolina ασχολείται με τη μουσική από τα 19 της χρόνια, οπότε κι άρχισε να κάνει live εμφανίσεις μαζί με μπάντα στην Αλεξανδρούπολη. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2018, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «The Voice», όπου ξεχώρισε με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Μία επαγγελματική πρόταση την οδήγησε στον Καναδά, όπου φοίτησε στη μουσική ακαδημία του Τορόντο, αλλά κι έκανε εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές του απόδημου ελληνισμού.

Share.
Exit mobile version