Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει το νέο single και music video «Απόψε Θέλω», που περιλαμβάνεται στο repackaging του χρυσού album «Καλησπέρα», το «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Απόψε Θέλω» είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή ερμηνεία κι ενέργεια του Πέτρου Ιακωβίδη. Τη μουσική έγραψαν οι Χρήστος Σνατικάι και Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το «Απόψε Θέλω» έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και έχει κλέψει τις εντυπώσεις! Την ίδια στιγμή, έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο digital streams, ενώ, το άκρως εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Λισαβόνα, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals μετράει πάνω από 2,4 εκατομμύρια YouTube views και βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις μουσικές τάσεις του YouTube, όπου και παρέμεινε για πολύ καιρό.

Εκτός από το νέο δισκογραφικό βήμα του, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα, στο «Vogue Club Athens».

Share.
Exit mobile version