Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024

Μια πολύ περίεργη υπόθεση δήθεν κακοποίησης από προέδρο κοινότητας της παράταξης Κολιάδη προς το ίδο του το παιδί φέρνει σήμερα στο φως η Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Ο Πρόεδρος της κοινότητας αφελής έμπλεξε στο νέο νόμο της κυβέρνησης και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που βίωσε.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών ενώ η μητέρα έχει κριθεί από τη δικαιοσύνη μη ικανή να τα μεγαλώσει, και έχει απομακρυνθεί από αυτά και ζει μακριά από το νησί της Ρόδου. Το ένα από τα τρία παιδιά επισκέφθηκε συγγενικό πρόσωπο της μητέρας σε άλλη περιοχή εκτός της Ρόδου όπου εκεί φέρεται να έχει επαφές με την μητέρα, η οποία την δασκάλεψε να καταγγείλει τον πρόεδρο της κοινότητας αλλά και πατέρα της ότι την χτυπάει συνεχώς.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας ενημερώθηκε για την ”επαφή” της μητέρας με το παιδί ενώ λίγο αργότερα καλέστηκε από τους αστυνομικούς να απολογηθεί γιατί το παιδί του τον κατήγγειλε για συνεχή ξυλοδαρμό.

Φυσικά το έμπειρο μάτι τον αστυνομικών διέκρινε ότι το παιδί προφανώς έπεσε σε αντιφάσεις. Ενώ από ειδική πραγματογνώμονα εξετάστηκαν και τα άλλα δύο παιδιά. Ο πρόεδρος της κοινότητας αφέθηκε ελεύθερος δίχως καμία κατηγορία εις βάρος του.

Share.
Exit mobile version