Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024

Αυτά που συμβαίνουν στην παραλία Αγάθη στο νησί της Ρόδου δεν έχουν προηγούμενο. Τέτοιο εξευτελισμό η Ρόδος δεν γνώρισε ποτέ. Αγανακτισμένοι οι πολίτες και οι τουρίστες έστησαν νέο τσαντίρ Μαχαλά στην παραλία προκειμένου να προστατευτούν από τον ήλιο. Ελπίζω ότι η κ. Μενδώνη θα είναι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη στο νησί. Οι εικόνες ντροπιαστικές.

Εσείς κ. Δήμαρχε πρέπει να είστε πολύ περήφανος για όσα βλέπουνε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Να θυμηθείτε στο δημοτικό συμβούλιο να αυτοθαυμάσετε τον εαυτό σας. Έλεγε ο Λάκης Λαζόπουλος πριν χρόνια στην Έφη Σαρρή. Μουτζώστε με, μουτζώστε με και δύο χαστούκια δώστε με.

Όσο για την παραλία που διαχειρίζονταν οι επιχειρηματίες της περιοχής, έστω και παράνομα αυτό το ξεφτιλίκι δεν το είδαμε ποτέ. Γιατί ο τουρίστας θέλει να πάει στη παραλία και να ξεκουραστεί. Να έχει τον καφέ, το ποτό και το φαγητό του.Ακόμα και αν το ακριβοπλήρωνε ήταν επιλογή του. Απολάμβανε την καλή μουσική, την άψογη εξυπηρέτηση, το σωστό service και άφηνε τα χρήματα του στην τοπική κοινωνία.

Και οι επιχειρηματίες νοικοκυραίοι. Φρόντιζαν την περιοχή.

Σήμερα οι τουρίστες στήνουν παράγκες για να προστατευτούν από τον ήλιο. Εκεί τους φτάσαμε.

Ο κ. Γρύλλης σήμερα θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος για όσα κατάφερε. Πρέπει η Ρόδος να του ρίξει πέντε φάσκελα και να τον στείλει από εκεί που ήρθε. Όλα αυτά είναι έργα των ομπρελάδων. Γιατί φέρανε την παρακμή στο νησί για να εκδικηθούν τους επιχειρηματίες.

Για όλους εσάς που πιστεύετε ότι τα λεφτά θα συνεχίσουν να μένουν στο νησί κάπου έχετε κάνει λάθος. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, του χρόνου θα ψάχνουν τουρίστες με το τουφέκι.

Απολαύστε λοιπόν τον νεάντερταλ τσαντίρ μαχαλά της Αγάθης και τα ξαναλέμε.

 

Share.
Exit mobile version